Tel.

+32-488 16 63 73

Email

dapsocvet@gmail.com

Maandag-Vrijdag : 9.00 - 17.00

Buitenuur consultatie : na 17.00 u

Wanneer u besluit om een pup of kitten te nemen zult u veel vragen moeten beantwoorden.

Welk ras? Een reu of een teefje? Wie laat de hond uit? Wat doen we in vakanties en hoe kunnen we de pup zo goed mogelijk opvoeden?

Deze periode is erg spannend en dat wordt nog erger wanneer de pup daadwerkelijk bij u in huis komt.

Hoe gaat het met de kinderen of met andere honden in de buurt? Waar moet ik op letten? Hoe zie ik dat hij ziek is? Welke prikken moet hij hebben en hoe zat het ook al weer met wormen en vlooien?

Omdat het opvoeden van een nieuwe pup al druk genoeg is biedt onze praktijk het Puppy Voordeel Pakket aan. Met dit pakket wordt u stapsgewijs door het eerste levensjaar van uw pup geholpen waarbij we de pup op de juiste momenten vaccineren en ontwormen. We staan stil bij de algemene gezondheid, controleren de ontwikkeling van het gewicht en het gebit en we adviseren u over voeding, wel of niet castreren of steriliseren, het nut van een dierverzekering en we beantwoorden alle andere vragen die bij u opkomen. En dat all-in pakket tegen een aantrekkelijke korting.

de normale prijs voor de afzonderlijke onderdelen is minimaal € 195 -500 euro hangt van vaccinatie, castratie of sterilisatie en het gewicht van uw huisdier in de dag van operatie.
Het Puppy / kitten Voordeel Pakket kost u in totaal veel minder en u kunt het pak zelf aanpassen voor wat uw puppy of kitten in de eerste jaar nog nodig heeft.

 Wat zit er in het pakket?

  • Gezondheidscheck en vaccinatie, inclusief ontworming en ontvlooing
  • Gezondheidscheck en vaccinatie, inclusief ontworming
  • Ontworming voor het gehele eerste halve jaar volgens het schema
  • Gezondheidscheck op zes maanden leeftijd door uw dierenarts (controle gebitswisseling, gewicht, vlooien, testikel-indaling etc)
  • Eén maand gratis huisdierverzekering bij animal sante (onder voorwaarden)
  • Bon voor 10% korting op sterilisatie of castratie ( soms meer korting is inbegrepen in uw pak als u dit pak voor de eerste 3 maanden leeftijd krijgt en castratie en of sterilisatie voor de 6de maand leeftijd laat uitvoeren.)
pups ennis 76

Aanbevolen artikels

Follow Me!