Tel.

+32-488 16 63 73

Email

dapsocvet@gmail.com

Maandag-Vrijdag : 9.00 - 17.00

Buitenuur consultatie : na 17.00 u

Buikpijn

Buikpijn kan erg lijken op rugpijn bij honden en katten. Beide kunnen presenteren met gespannen onderbuik, gebogen rug houding en terughoudendheid om te bewegen. Het kan soms zelfs een uitdaging zijn, zelfs voor dierenartsen om definitief te bepalen of het de achterkant van de buik is die pijn en ongemak veroorzaakt. Daarom, als u vermoedt dat de buik van uw huisdier pijnlijk is, overweeg dan ook om rugpijn te onderzoeken. Dat in gedachten houdend, aarzel dan niet om zo spoedig mogelijk contact op te nemen met een dierenarts bij abdominale pijn om de diagnose te bespreken en mogelijke oorzaken voor de vermoedelijke buikpijn van uw huisdier te beperken.

Aanbevolen artikels

Follow Me!