Tel.

+32-488 16 63 73

Email

dapsocvet@gmail.com

Maandag-Vrijdag : 9.00 - 17.00

Buitenuur consultatie : na 17.00 u

Diarree kan tijdens de levensduur van een huisdier af en toe optreden, omdat honden en katten (vooral honden) de neiging hebben om soms minder dan ideale items in te nemen. Diarree als gevolg van dit type indiscretie via de voeding, kan reageren door een flauw, licht verteerbaar dieet te voeren. Als u het kantoor van uw dierenarts belt, kunnen ze de GI- dieet voeding zoals Hill’s Recept I / D of een ander voorgeschreven, GI-dieet afgeven om uw huisdier te voeren totdat de diarree is verdwenen.

Dergelijke voorbijgaande diarree mag slechts één tot enkele dagen aanhouden, mag niet ernstig van aard zijn of bloed bevatten en mag niet gepaard gaan met volledig verlies van eetlust, braken, depressie of pijn.

Als de diarree echter naar het punt van een van deze andere omstandigheden wordt gebracht, kan dit wijzen op ernstigere onderliggende oorzaken voor de diarree en kan de patiënt het risico lopen op uitdroging en elektrolyt afwijkingen – als zodanig geavanceerde diarree hiervan natuur verdient een bezoek aan de dierenarts zo snel mogelijk. Als u de diarree van uw huisdier verder wilt karakteriseren en de mogelijke oorzaken voor de diarree van uw huisdier wilt beperken, begint u ons een geschiedenis te geven wanneer u ons belt.

Aanbevolen artikels

Follow Me!