Tel.

+32-488 16 63 73

Email

dapsocvet@gmail.com

Maandag-Vrijdag : 9.00 - 17.00

Buitenuur consultatie : na 17.00 u

Rug- en nekpijn zijn vaak het gevolg van spierverrekkingen of verstuikingen, kneuzingen en in het geval van katten die tijd buiten doorbrengen, als gevolg van beten van andere dieren. Dit diagnostisch hulpmiddel voor rug- en nekpijn houdt zich meer bezig met structureel letsel of erfelijke problemen. Aanhoudende en / of ernstige nek- of rugpijn zijn ernstige zorgen, dus ongeacht de inzichten van onze diagnostische tool, is een veterinair bezoek altijd aanbevolen. Dit is vooral urgent als er sprake is van zwakte, onvastheid of verlamming in een of alle extremiteiten, omdat dit een regelrechte noodsituatie is , in zo gevallen dient u zo snel mogelijk contact op te nemen met de dierenarts.

Follow Me!