Tel.

+32-488 16 63 73

Email

dapsocvet@gmail.com

Maandag-Vrijdag : 9.00 - 17.00

Buitenuur consultatie : na 17.00 u

SOCIALE DIERENARTSENPRAKTIJK SOCVET (Social Veterinarians)

ZWIJNAARDSESTEENWEG 555, 9000 GENT

whatsapp/Tel. 0032/ 488 16 63 73

e-mail: dapsocvet@gmail.com

Gewone Openingsuren

Routine consultaties en huisbezoeken tussen 9.00-17 op werkdagen , bel voor een onmiddellijke afspraak 0488 16 63 73

Buiten uren en spoedgevallen

Van maandag tot vrijdag afspraken van 17.00 tot 9.00u.
Op zaterdag, zaterdag en verlofdagen afspraken van 09.00u tot 9.00u.

Voor spoedgevallen kunnen wij in onze agenda altijd een plaatsje vrijmaken. Gelieve steeds eerst telefonisch contact op te nemen.

Alle betalingen verlopen cash of via bancontact (indien dit applicatie bij de dierenarts van dienst geactiveerd is en enkel voor Belgische bankkaarten). Overschrijvingen worden NIET meegegeven. we werken niet met derde betalers of betaling achteraf op basis van een factuur. 

Kan u een afspraak niet nakomen? Vergeet dan niet minimum 24u op voorhand af te bellen. Indien dit niet gebeurt zijn wij jammer genoeg genoodzaakt om kosten in rekening te brengen. De dierenarts en assistenten hebben in dit geval immers onnodig veel tijd verloren. De kosten zullen afhankelijk zijn van de vooropgestelde tijd die uitgetrokken was om uw huisdier te behandelen.

Spoedgevallen/Dringende gevallen

Voor een spoedconsult (dringende gevallen) zijn wij ook 24 uur per dag, ook op zon– en feestdagen, bereikbaar op telefoonnummer: 0488 16 63 73 
Wij vragen u wel om ons eerst telefonisch te contacteren alvorens naar de praktijk te rijden zodat de gepaste voorbereidingen kunnen getroffen worden. u kunt altijd een huisbezoek vragen. tarief voor huisbezoeken is anders en er wordt er een verplaatsingskosten aangerekend die overeenkomt met taxi kosten . voor dit krijgt u geen ontvangstbewijs van ons daar u soms dit direct aan taxi chauffeur moet betalen. 
 

Gelieve buiten de normale openingsuren de dierenarts van wacht enkel te bellen voor spoedgevallen en niet voor:

  • Het maken van een afspraak
  • Het bestellen van voeding
  • Het stellen van niet-dringende vragen
  • Inlichtingen en informatie kunnen we u niet geven per telefoon, indien u een inlichtingen afspraak nodig, mag u dit vragen en na de betaling krijgt u toegang met desbetreffende dierenarts een gesprek uit te voeren. deze dierenartsen kunnen van ons of externe dierenartsen zijn die deze dienstverlening aanbieden.


Tijdens de avond/nacht en in het weekend wordt er een aangepast tarief aangerekend voor de consultatie. SPOED: 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar op tel. (0488) 166 373

Follow Me!