2

Filosofie

Onze Model is wijkgezondheidscentra voor dieren

Hoe herkent u SocVet :

Alhoewel we een sociale werkwijze hebben, we behoren tot geen enkele politieke partij zoals Socialistische, Democraat of Liberaal, NVA of Vlaams Belang, ….
U kunt ons herkennen door onze bijzondere warme ontvangst, sociale karakter, onze vertrouwdheid in u en uw verhaal.

Herkenbaarheid van SocVet – we hebben een holistische aanpak, een dier is geen een dier, is een lid van familie, dus zijn interactie met je gezin is ook belangrijk, we checken van A tot Z.

  • We zijn 100% betrokken in het gezondheidstoestand van je dier, bij ons alle nazorg opvolging van op afstand is betaalt door onze fonds en voor u dus volledig gratis.

U herkent ons door onze professioneel en hoog technologische dienstverlening die gepaard gaat met een zeer vriendelijk en warme communicatie. Bij ons voelt u thuis en dat is het belangrijkste als je met je doctor comfortabel wilt communiceren. Voor bijzondere onderzoeken en ingrepen werken wij als dierenarts samen met andere specialisten zodat uw huisdier steeds in goede handen is.

Wat is verschil tussen SocVet en een gewone dierenarts ?

SocVet heeft een filosofie en hanteert zijn diergeneeskundige activiteiten onder drie vormen: Models, Plans en Campagne. Met andere woorden, je en je huisdier is altijd beschermt door ten minst een van deze drie paraplu systemen.

Wat is SocVet Model: Als model lijken we aan wijkgezondheidscentra. Dit model is een bewezen succesvol model. SocVet is trotse oprichter van wijkgezondheidscentra bij dieren in buitenland sinds 1998 en in België sinds 2005. We zijn trots dat we steeds onze huisstijl en zijn waarden bewaren en u geniet van onze sociale aanpak.

Wat is SocVet Plan: Onze Plannen zijn gericht naar specifieke doelgroepen of tijdsperken. We zorgen dat iedereen iets van een of andere plan kan genieten. Controleer dus welke plan best past bij u of bespreek dit met ons. We kiezen zelf welke plan is goedkoopste plan voor u en uw huisdieren. Een Plan is voor doelgroepen op een grote schaal en bevat duidelijke welzijn doelstelling en financiële voordelen voor u en uw huisdier.

Wat is SocVet Campagne: Onze Campings zijn meestal promoties die voor een tijdelijke periode aangeboden worden. Ze bevatten naast welzijn een financiële voordeel voor je en je huisdier. Bv. Periodieke kortingen, huisbezoek aan kanker patiënten, kerst bezoek aan mensen met een handicap, schoolbezoeken, ziekenhuisbezoek aan onze klanten die in ziekenhuis of een centrum kampen. Charity, voedselbank en medicijnen bank, speelgoedbank, enz.

Hierbij vindt u chronologie van onze plannen in het kader van ons model als je wijkgezondheidscentra voor je huisdieren:

Plan Start datum Omschrijving Doelgroep
SPvD Sociale Plan voor Dieren 1996
Globaal aandacht voor dieren eigenaars met problematiek, specifieke nood, en aanbieden van goedkopere tarieven voor kansarme mensen
voor Kansarmen
HPvD: (Handicap Plan voor Dieren) 2010
Specifieke aandacht voor mensen met een handicap, hun nood aan huisdier, hun verplaatsingsproblematiek, en onze tegemoetkoming in hun dierenartskosten
voor Handicapten
FPvD: (Familie Plan voor Dieren) 2015
Een bijzondere financiële tegemoetkoming en hulpverlening voor familie met meerdere huisdieren
voor Mensen met meerdere huisdieren
GPvD (Gezondheidsplan voor Dieren) 2017
Een budgetvriendelijk plan voor iedereen die goedkoper voor zijn/haar dieren wilt verzorgen
voor Iedereen !

de meest geavanceerde plan