2

Welkom

 •   

  thumb Steffi Bieseman
  11/30/2016

    Dr. Reza is een innemend persoon en bijzonder goed gekwalificeerd dierenarts die ruim de tijd neemt om je het verhaal over je huisvriend te laten vertellen. Intussen observeert en ausculteert hij het dier uitgebreid. Aan het eind concludeert hij waartoe zijn bevindingen hem brachten, formuleert 1 of meerdere opties, toetst hoe deze bij je overkomen en start de behandeling op in overleg. Geen vraag is te veel! Warm aan te bevelen voor wie een dierenarts met een hart zoekt.

  thumb Kristien Blavier
  6/09/2017

    Heel vriendelijk en warm onthaal zeker voor mijn heel oude poes.

  thumb Marie-Christine Langlois
  7/08/2014

    Super dierenarts 🙂 heel bereikbaar op elke moment en vriendelijk

  thumb Giovanna Ghetti
  12/06/2016
 •   Ik werd uitgebreid en snel geholpen!

  thumb Katrine Demeulenaere
  11/08/2016

    Beste dierenarts. Gisteren kwam je bij mij omda mijn hondje ziek was. En jij was ook ziek maar je bent dan toch gekomen vind het echt tof da je toch zijt geweest. Echt toppie!!!!! Mercie voor alles. MVG Kimberley

  thumb Kimberley De Loor
  5/25/2017

    Dank u Dr. Reza om altijd klaar te staan voor een noodgeval! U heeft mij en mijn honden al verschillende keren uit de nood geholpen. (Soms tot in de vroege uurtjes...) Altijd op een vriendelijke, begripvolle, rustige en professionele manier. Mijn dieren zien u graag, dat verdient 5 sterren!

  thumb Beau Monde Testfase
  10/02/2014

    Dierenarts met een groot hart voor dieren! Legt alles goed uit en komt heel snel ter plaatse. Dank je wel!!!

  thumb Steffie Vandelacluze
  10/06/2014
 •   zeer vriendelijke en zorgzame dierenarts met het hart op de juiste plaats. Ook laat op de avond komt hij nog aan huis. Een warme dankjewel

  thumb Van Den Bulcke Brigite
  3/18/2014

    

  thumb Benny De Noyette
  4/15/2014

    

  thumb Monique De Keyster
  2/08/2014

    De werkplaats van een dierenarts is een plek waar hij meer dan helft van zijn leven uitgeef. social dierenarts Gent socvet heeft een bijzondere werkwijze, we passen ons aan een dier van onderzoek tot behandeling. zelfs uitrusting van praktijk is zo dat een dier zich thuis voelt.

  thumb Reza Moqadam
  6/08/2017
 •   Dokter Reza is de max 😀 We hebben heel wat moeite moeten doen om onze kat ninja te kunnen vangen maar na een hele tijd is dat wel gelukt. maar na een behandeling met medicatie voor onze kleine pruts lijkt ze er al bijna helemaal bovenop te zijn! Bedankt dokter Reza 😀 grts Damy, Elisa en & Nini

  thumb Damy Ezb
  4/24/2014

    

  thumb Ronny De Coster
  2/12/2014

    Heel goede dierenarts ! Hij staat dag en nacht klaar ook in het weekend ! Zorgt voor je dier alsof het zijn eigen kind is ! Voor de dieren is het niet alleen verzorgen en genezen maar ook spelen en liefde krijgen. Hij houdt ook rekening met financiën. Ik ben content dat ik deze dierenarts gevonden heb :).

  thumb Lenaa Geeraerts
  9/25/2014

    Heel flexibel en gaat uiterst professioneel aan het werk. Zeker en vast een aanrader!

  thumb Mehti Duran
  6/06/2017
 •   een dierenarts met een gouden hart een aanrader voor iedereen

  thumb Nancy Bosmans
  1/16/2017

    

  thumb Leyla Robbe Ylano
  11/28/2016

    

  thumb Joachim Herrebaut
  9/02/2014

    Zeer vriendelijke dierenarts. Neemt de tijd en doet zijn werk met hart en ziel. Bedankt voor de goede zorgen!

  thumb Marleen De Schuymer
  5/11/2014
 •   Vriendelijke dierenarts die zorgvuldig te werk gaat met veel warmte, sympathie en een groot hart voor dieren. 🙂

  thumb Poca Hontas
  3/08/2014

    

  thumb Cynthia Goethals
  6/17/2017

    Super dierenarts. Bereikbaar op elk moment van de dag en de week: 's avonds en in het weekend. Veel aandacht en liefde voor de dieren. Nazorg is uitstekend: goede uitleg, voldoende controles, ... Wij zijn zeer tevreden. Bedankt voor de goede zorgen.

  thumb Simon Dooms
  6/26/2015

    Jij was deze nacht onze held !! Jij hebt ons odie gered . Dit zal ik nooit vergeten wat je gedaan hebt voor ons !!! Dikke duim

  thumb Laura Celie
  8/02/2014
 •   

  thumb Rita Torfs
  4/13/2016

    Heel vriendelijk!!

  thumb Döne Urfali
  12/02/2015

    Heel aardige man, neemt echt de tijd en legt alles goed uit. Zelfs op deze feestdag kwam hij op huisbezoek en maandag kan mijn katje al terecht voor een kleine operatie. Super service, erg blij mee en blijft zeker onze vaste dierenarts! Merci!

  thumb Kimberly Lans
  5/25/2017

    Gemotiveerde dierenarts die je informeert en je opties voorlegt. Stelt zich steeds beschikbaar, bv. via Messenger opvolging doen en verdere vragen beantwoorden.

  thumb Gina Vijncke
  6/17/2017
 •   

  thumb Ingrid Smets
  6/08/2017

    Beste, heel vriendelijke meneer, met het hart op de juiste plaats. Vriendelijke groeten

  thumb Mik Mik
  6/27/2014

Sociale Dierenarts Gent – SocVet (24 u./7 d.)

Social dierenarts gent

Sociale Dierenarts Gent is gelegen dichtbij het UZ Gent in de wijk Nieuwgent voor routine en spoed consultaties en weekends.

Sociale dierenarts SocVet in herkenbaar door zijn sociale manier van het werk en democratisch en betaalbare  tarieven voor iedereen. we zijn 7 dagen en tot 24 u. bereikbaar voor routine consultatie en spoedgevallen , weekends.  zaterdag en zondag dierenarts in dicht bij jou. Bij social dierenarts socvet de dieren verblijven zo weinig mogelijk in een kooi, dieren zijn vrij te verplaatsen en bovendien we hebben gescheiden verblijfsruimte voor poezen bij de praktijk.

Bij onze  social dierenartsenpraktijk kunt u er zeker van zijn dat uw huisdier de beste zorgen krijgt.

Social dierenarts SocVet is gespecialiseerd in de behandeling van de ‘kleine huisdieren’ waaronder honden, katten, konijnen, cavia’s, hamsters, fretten, ratjes, vogels en reptielen,enz .. We hebben ruime expertise in chirurgie, orthopedische ingrepen en breuken, acupunctuur, moeilijke gevallen, tweede opinie en revalidatie.

Huisbezoek en spoedgevallen
We zijn uw eerste hulpverlener bij spoedgevallen en huisbezoek.
We doen graag huisbezoeken in een afstand van 30 km van Gent, en in Mariakerke, Drongen, Wondelgem, Destelbergen, Oostakker, Merelbeke, Ledeberg, Gentbrugge, Melle, Sint-Amandsberg, Zwijnaarde, De Pinte, Gavere, Lovendegem, ….
om u het beste service kwaliteit aan te bieden, alle raadplegingen, huisbezoeken en operaties gebeuren steeds na afspraak.

Om afspraka te maken, neem telefonisch contact met ons op via het nummer 0488 166 373 voordat u langskomt.

Voor alle andere vragen kan u terecht op de contact pagina of via facebook.

Mocht u verhinderd zijn om een afspraak na te komen, gelieve dan tijdig te verwittigen, zodanig dat wij onze planning kunnen aanpassen.

Tot binnenkort!
Social Dierenarts Gent SocVet

Comment : One

 1. 3 jaar ago

  Ik moest dringend met mijn konijntje naar een dierenarts gaan. Dr Reva heeft mij heel snel een afspraak gegeven, toen ik mocht gaan was hij heel vriendelijk en zei me direct wat er moest gebeuren, een operatie. Deze heeft hij 1 dag later al gedaan, hij liet me zelf plannen wanneer het paste om mijn konijntje op te halen. Ik ben zo blij dat ik het bij Dr Reva heb laten doen want alles ging snel, heel vriendelijk en ook zoals geschreven staat met een sociaal tarief. Nu stelt mijn konijntje het super goed dankzij hem. Dus bij deze dank je voor de goede zorgen.

Geef een reactie