Tel.

+32-488 16 63 73

Email

dapsocvet@gmail.com

Maandag-Vrijdag : 9.00 - 17.00

Buitenuur consultatie : na 17.00 u

Spoeddienst voor Dieren Gent

De Spoed dienst verzorgt de avond-, nacht – verlofdagen en  weekenddiensten voor dagpraktijk en eventueel de andere dierenartsen uit Gent en omstreken.

Indien uw huisdier wordt opgenomen in onze hospitalisatie afdeling of  dierenzorg van sociale dierenartsen worden huisdieren 7 dagen per week, 24 uur per dag verzorgt.

op die manier zal u niet meer een volledige dag betalen als uw dier maar halve dag gehospitaliseerd is. de rekening van avond en nacht consultaties en opname worden apart berekent omdat er soms andere dierenartsen werkzaam zijn en ze mogen andere tarieven hanteren hangt van hun eigen keuze.

personeel van avond en nachtsdienst krijgen dobbel meer vermoeidheid dan de anderen en zij worden ook meer betaald, bijgevolg zal u merken dat spoeddiensten overal duurder zijn.

wij merkten dat het doen van permanentie en weekenddiensten te zwaar was en daarom verdelen we nu de praktijk schema in twee delen, dag praktijk en buitenuren praktijk om na een jaar testfase evaluatie doen samen met u als trouwe klant.  

wachtdienst : Weekend, avond- en nachtdienst 

In het geval dat sociale dierenartsen met andere praktijk of uw dierenarts samenwerkt voor buiten uur diensten, is het mogelijk dat u doorverwezen wordt naar ons voor opname. Patiënten van deze aangesloten dierenartspraktijken kunnen bij de Spoeddienst terecht als hun eigen dierenarts gesloten is onder verlaagde tarieven omdat er reeds een contract afgesloten is met hun praktijk. uw dierenarts zoals u krijgt ook direct toegangscode aan alle diagnostica en behandelingen en soms online tools zoals webcam, online docs, …..

Ook patiënten van dierenartsen die niet-aangesloten zijn kunnen worden doorverwezen naar de Spoeddienst. Dit gebeurt met name als uw zieke dier zorg nodig heeft die uw eigen dierenarts niet zelf kan bieden. Om een goede overdracht te doen, breng zo mogelijk informatie mee om een volledige anamnese voor te leggen. 

Dierenarts-specialisten

Als uw hond of kat met spoed geholpen moet worden door een dierenarts – specialist, zal onze dierenarts met uw overleggen. het keuze van specialist is aan u, maar we kunnen u helpen voor het vinden van een specialist die we meestal met hem/haar samenwerken. (specialisten en alle derde partijen zijn vrij hun eigen tarief te bepalen, wat u betaalt aan ons is enkel voor wat wij voor u van dienst zijn geweest. )

Maak altijd een afspraak.

Bel ons altijd voordat u naar onze praktijk wilt komen. Wij doen veel huisbezoeken. Bovendien, we geven u meestal de kans om zelf te bepalen welke dag of uur of onmiddelijk de dierenarts tot uw dienst wilt hebben.  Maak een afspraak op +32 488 166 373 sen wachttijd bestaat niet, U wordt onmiddelijk bediend.

Routine consultatie versus spoedconsultatie 

wanneer u een afspraak vraagt voor onmiddellijke consultatie wordt dit geacht als spoed, ook als achteraf blijkt dat uw dier geen spoedpatiënt is. tarieven voor een spoed consultatie zijn bijna 1.25 tot 2 x duurder dan gewone consultaties. 

Tijdstip van afspraak en tarieven 

behalve gewone consultaties die op voorhand gepland zijn en tussen 9-17 doorgaan, alle andere consultaties zijn onderworpen aan uurtarief. vb. een consultatie tussen 20-23 is het kan voorkomen dat een ander dier zieker is dan uw huisdier en dat we onze planning moeten omgooien. Voor die momenten bieden u gratis koffie, lectuur en wifi. Wij danken u voor uw begrip. niet hetzelfde als een consultatie tussen 17-20 , ook uurtarief voor een gewone dag en weekend of verlofdag is verschillend. de reden is zo simpel omdat de medewerkers worden anders gerenommeerd op basis van het uur dat ze dienst verrichten. 

Follow Me!